Aktuality

10.07.

NOVINKY

21/7/2017 DJ SRP
28/7/2017 DJ SRP
5/8/2017 KOŠT MORAVSKÝCH VÍN S CIMBÁLEM

Těšíme na vás. 

 

 

12.09.

CARBON LOUNGE

Carbon club otevřen!

Co byste řekli na to, zažít páteční večer trošku jinak? Nastartovat výbornou večeří a pokračovat ochutnávkou koktejlů při poslechu stylové hudby? Že se vám tahle představa líbí?

Přijďte se s námi pobavit v pátek 16.9. Začínáme ve 21:00 v našem Carbon clubu a hrát nám bude DJ Srp v jedinečném all night setu té nejlepší deep/chill/lounge house music. Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

19.08.

Carbon_Jazz | Sunday Swing Trio

02.09.2016 se znovu otevřou brány vašeho oblíbeného Carbon clubu a to rovnou v edici Carbon_Jazz s triem zkušených muzikantů Sunday Swing Trio!

V průběhu celého večera bude hudba lazena ve stylu barového jazzu a swingu a ve 21:00 se do toho opřou pánové ze Sunday Swing Tria!

Doraž na parádní hudbu, skvělé jídlo a ochutnej i něco z našeho nového cocktailového lístku ;)

Carbon. Kam jinam…

sunday swing

Carbon_Jazz | Sunday Swing Trio

03.08.

KOŠT MORAVSKÝCH VÍN S CIMBÁLEM

Sobota 13.8.2016 od 17 hodin.
Vstupenky na baru: 300 Kč/os.
V ceně je neomezená degustace vín od dvou vinařství a degustace sýrů Boutique Gurmán.

02.08.

MOLEKULÁRNÍ MIXOLOGIE S LUKÁŠEM

Pátek 5. 8. 2016 v 17 hodin
Ochutnávka molekulární mixologie

18.07.

CHILLI MAN

30.7.2016 od 17:00

Soutěž v pojídání Chilli, Grill Menu

GIN REPUBLIC

29.7.2016 od 17:00

14:00 školení pro barmany
18:00 míchání coctailů hostům, Grill Menu

04.07.

V RYTMU ŠPANĚLSKA

15. 7. 2016, od 17:00
Zažijte divoké Španělsko v Carbonu.
Hraje Dj Srp s kapelou.

Sangria a velká tradiční PAELLA.

20.06.

VEČER S VŮNÍ ITÁLIE

2. 7. 2016, od 17:00
Zažijte kousek Itálie v Carbonu.

Hrát bude Dj Srp s kapelou

Aperol, Proseco, Italské víno

Ravioli, Grilovaný hřib Portobello, Ovoce

 

08.06.

MEXICO FIESTA

17.6. od 17:00
Připravte se na večer ve stylu mexické noci

Hrát bude Dj Srp v doprovodu kapely s trumpetou, rumba koule, španělka

Tacos přímo z grilu

Tequila bar

Těšíme se na Vaši návštěvu

07.03.

VELIKONOCE 2016

Jako tradičně jsme si pro Vás připravili velikonoční menu
od zeleného čtvrtku 24.3 do velikonočního pondělí 28.3.

Ryzlink Rýnský Lahofer
0,1l / 28,- nebo 0,75l / 210,-
Předkrmy
Pěna  z mladého kozího sýra s oříškovou krustou,
jarní čekankový salát se zeleným hráškem, ředkvička a Naše pečivo
115,-
Polévka
Capuccino z medvědího česneku,
slaninový krutón  a zastřené vejce
60,-
Hlavní jídlo
Grilované jehněčí kotlety, mátová omáčka,
cukrový hrášek, karamelizovaná šalotka a
máslová bramborovo kaše
369,-
Dezert
Mrkvový  pečený krém
s karamelizovanou krustou a čokoládová zmrzlina
95,-
4 chodové velikonoční degustační menu
535,-

03.02.

14. 2. VALENTÝNSKÉ MENU

Na neděli 14.února pro Vás připravíme Valentýnské menu.
Rezervace v restauraci: 558 431 017, v clubu: 910 100 810.

DEGUSTAČNÍ MENU
s aperitivem pro DVA 925 Kč
DEGUSTAČNÍ MENU
s aperitivem a vínem pro DVA 1225 Kč
APERITIVE
Bohemia sekt rosé s čerstvými malinami
AMUSE BOUCHE
Crostini se sýrem Brie a fíkovo-ostružinový relish
PŘEDKRM
„ANTIPASTI„ pro dva, parmská šunka, marinovaný
sýr Feta v citrónu, sušené rajče, kapari, hummus,
letitý ocet balsamico a mix domácího pečiva
/ Petit Chablis, Louis Jadot, 2011, Francie
HLAVNÍ JÍDLO
Na pánvi pečené medové kachní prso, baby pórek
a karotka, rajčatová espuma a parmezánové
gnocchi
/ Merlot, HOB NOB, 2010, Francie
DEZERT
Jahodový cheesecake na čokoládovém korpusu
a zmrzlina z rakytníku
/ Merlot rosé, Vladimír Tetur, 2013, Velké Bílovice,
Pozdní sběr

14.01.

29.1.-31.1. „TATARÁKY“

Na konec ledna pro Vás připravíme speciality z Tatarského bifteku a Carpaccia.

TATARÁK MENU
29.1. – 31.1. 2016

100g „ČESKÝ“ Tatarský biftek z hovězí svíčkové a slepičím vejcem, chlebové topinky

100g „BELGICKÝ“ Tatarský biftek z hovězí svíčkové, křepelčím vejcem s okurky cornichons,
sýrem Pecorino, salát s míchaných lístku a hranolky

100g Tatarák z Námi zauzeného lososa, citrusový créme fraiche, salátový okurek a grilované Blinis

100g Tatarák z tuňáka, relish z manga, wasabi, nakládaný růžový zázvor a rýžové nigiri s limetkou

100g Tatarák z avokáda, rajčata, česnek, koriandr, créme fraiche a placatý chléb (v)

70g Hovězí carpaccio s kořením Taco, jalapeňos papričky, limeta, sýr Parmagiano Regiano a bylinková banketka

03.01.

VŠECHNO NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU 2016!!!

 

 

 

06.12.

VSTUPENKY NA SILVESTR 2015

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK na Silvestr 2015 . Osobní odběr v restauraci.
Letos pro vás máme připravené 4 kategorie vstupenek. Více informací na tel:558 431 017

Kategorie A.
Welcome drink, Šatna zdarma, 1 ks lístek do tomboly, 30 CrDolars na ruletu, Novoroční přípitek, Zábavná část v CLUBU-Cena 250 Kč

Kategorie B.
Welcome drink, Šatna zdarma, 1 ks lístek do tomboly, 30 CrDolars na ruletu, Novoroční přípitek, Zábavná část v CLUBU a místo v RESTAURACI v gastro části s Vegetariánským menu-Cena 665 Kč

Kategorie C.
Welcome drink, Šatna zdarma, 1 ks lístek do tomboly, 30 CrDolars na ruletu, Novoroční přípitek, Zábavná část v CLUBU a místo v RESTAURACI v gastro části s Tradičním menu-Cena 725 Kč

Kategorie D.
Welcome drink, Šatna zdarma, 1 ks lístek do tomboly, 30 CrDolars na ruletu, Novoroční přípitek, Zábavná část v CLUBU a místo v RESTAURACI v gastro části se Steakovým menu-Cena 895 Kč

Info:
Restaurace: Gastro část kde bude hrát živě Jazz, 1 Ks Lampion pro stůl.
Club: Zábavná část kde bude hrát Electroswing, Ruleta, Fotokoutek
Terasa: Novoroční přípitek a vypouštění lampionů s přáním.

2015-12-03_CARBON_Silvestr-2015_MENU-monitor-FB_1680x1050px

23.11.

1.12. SVÁTEČNÍ KROCAN

Na prosinec /1.12.-23.12./ jsme pro vás naplánovali tradiční adventní jídlo.   Sváteční krocan, nádivka s kaštany, chipolatas, šalvějová omáčka z bílého vína, brusinkový relish, opečený brambor na kachním tuku.
Pro zahřáti můžete ochutnat Vánoční punč.

 

10.11.

11.11. SVATOMARTINSKÉ VÍNO

V tento den v 11:00 hodin otevřeme první láhev Svatomartinského mladého vína.  Letos jsme pro vás připravili Müller Thurgau, Modrý Portugal a Zweigeltrebe Rosé z Velkých Pavlovic.

Bez názvu

 

26.10.

2.11.-15.11. SVATOMARTINSKÉ MENU

V listopadu pro Vás upečeme Svatomartinskou husu! Bude připraven i rodinný servis pro 4 osoby.Samozřejmě vám nabídneme i Mladé Svatomartinské víno, které otevřeme v restauraci ve středu 11.11. v 11:00 hodin.

SVATOMARTINSKÉ MENU / ST. MARTIN’S MENU   2.11-15.11.2015
Předkrm / Starters
Paštika z husích jater, brusinkové chutney, salát z míchaných lístků a cibulová bulka
Goose liver parfait, cranberry chutney, salad of mixed leaves and onion bun
Polévka / Soup
Krémová polévka z bílého zelí, řepová espuma a opečená slanina
Creamy white cabbage soup, beeetroot espuma and bacon
Hlavní jídlo / Main courses
350g Pomalu pečené stehno SVATOMARTINSKÉ husy na jalovci,
restované vinné červené zelí s hruškou, bramborový knedlík, křupavá cibule
350g Confit of leg St. Martin’s goose, braised red wine cabbege with orange
potatoes dumpling, crispy onions
Dezert / Sweet end
Mille feuille „ŠTRUDL“ a panák ovocného punče
Mille-feuille „strudel“ and a shot of fruit punch
RODINNÝ SERVIS pro čtyři / THE FAMILY SERVIS for 4
4kg Celá pomalu pečená SVATOMARTINSKÁ husa, vinné červené zelí s hruškou, cibulové zelí, bramborový , karlovarský knedlík a křupavá cibule
… 4 skleničky vína
4kg whole roasted slowly St. Martin’s goose, potato and Carlś bad dumplings, braised
red wine cabbage and crispy onions
… 4 glasses of white wine

20.10.

23.10. GULÁŠOVÉ HODY

Tento víkend jsme pro vás připravili ty nejlepší guláše v kraji.

Gulášové hody / GOULASH FEAST
Od 23.-25.10.2015

Hovězí guláš s čerstvou majoránkou, křupavá cibule, domácí houskový knedlík
Beef goulash with marjoram, crispy onions, homemade bread dumplings

Jelení guláš s červeným vínem, brusinka a divoké koření, domácí karlovarský knedlík
Deer goulash with red wine, cranberry and wild spices, homemade Carlsbad dumplings
Kančí guláš se slaninou, chilli, créme fraiche a mandlové krokety
Wild boar goulash with bacon, chilli crème fraiche and almond croquette

Segedínský guláš, bramborové noky, zpěněná cibulka
Segedin goulash, potato gnocchi, dross onion
SPECIALITA
Jehněčí curry z plemene „SUFFOLK“ , šafránová basmati rýže a cibulové bhaji
Lamb curry breed „SUFFOLK“, saffron basmati rice and onion bhaji

11.10.

12.10. DÝŇOVÉ MENU

Dýně v hlavní roli našeho podzimního menu podpořené teplou medovinou s naši naloženou švestkou.

DÝŇOVÉ MENU/PUMPKIN MENU

12. 10. – 18. 10. 2015 /PRODLOUŽENO DO 23.10.!!!/

Předkrm /Starter
Salát z trhaných lístků, Brie krutóny, grilovaná dýně se semínky, konfit z papriky, chilli a zálivka z balsamikového octa
A salad of mix leaves, Brie croutons, grilled squash with seeds, konfit of pepper, chilli and balsamic vinegar dressing of
Hlavní jídlo / Main Course
Grilované kachní prso s medovou krustou, dýňové valoute, křupavá šalotka a bramborový gratin
Grilled duck breast with honey crust, pumpkin valoute, crispy shallots and potato gratin
Dezert / Sweet End
Créme Caramel, čokoládová omáčka a dýňový sorbet
Creme Caramel, chocolate sauce and pumpkin sorbet
Doporučujeme/We recommend
Teplá medovina servírovana s námi naloženou švestkou
Warm „MEAD“ served with marinated plum

04.10.

5. 10. ZVĚŘINOVÉ HODY

Všechny milovníky zvěřiny zveme na naše menu. Těšíme se na vás!

ZVĚŘINOVÉ MENU
GAME MENU

5. 10. 2015 – 11. 10. 2015

Předkrm/Starter
Grilovaná křepelka plněná tymiánovým kozím sýrem na fíkovém salátu s karamelizovanou cibulí
Grilled quail stuffed with goat cheese and thyme, fig salad with caramelized onions

Hlavní jídlo/Main courses
Steak z divočáka, glazírovaná baby karotka, ostružinová omáčka a dýňové gnocchi
Wild boar loin, glazé baby carrot with blackberries sauce and pumpkin gnocchi

Dezerty/Sweet end
Čokoládový suflé a zmrzlina s rakytníkem
Chocolate souffle and Sea Buckthorn ice-cream

 

24.09.

SVATOVÁCLAVSKÉ MENU

Od 28. 9. do 4. 10. jsme pro vás připravili Svatováclavské menu, které můžete zapít polotmavým speciálem Temně hořkým Radegastem.

Předkrm
Houbový salát s červenou cibulí, petrželka na polentovém placku, smažený kozí sýr a máslová omáčka s estragonem
Hlavní jídlo
Pečené na pánvi kachní prso, slanina, karamelizovaná šalotka, tymiánová šťáva a dýňové noky
Dezert
Pečený sýrový koláč „BROWNIE“ s marinovanou švestkou a vanilková zmrzlina

21.09.

KURZY SALSY V CLUBU

Přijďte na kurz Salsy a dobře se bavte!!! Každé pondělí v 19.00 lekce Salsy pro začátečníky, rezervujte si své místo na tel: 605 787 324.
Cena lekce za osobu 99 Kč

14.09.

19. 9. BURČÁK

Pro všechny milovníky Burčáku je tu dobrá zpráva!!!Oficielně od soboty 19. 9. se u nás pije bílý burčák z odrůdy Müller Thurgau z vinařství Štěpánek.

11.09.

18. 9.-20. 9. MUŠLOVÉ MENU

Tradičně v měsíci Září pro vás připravíme speciality z čerstvých slávek

500g Krémové „MOULÉS MARINIÉRE“, domácí pečivo (cibulový chléb, rajčatové foccacio, rozmarýnový chléb s česnekem) 225 Kč
Creamy Moulés Marinière, homemade bread (onion bread, tomato foccacia, rosemary bread with garlic)

500g Slávky s chilli, zázvor, šalotka, kokosové mléko a koriander (cibulový chléb, rajčatové foccacio, rozmarýnový chléb s česnekem) 235 Kč
Mussels with chilli, ginger, shallots, coconut milk and coriander (onion bread, tomato foccacia, rosemary bread with garlic)

24.08.

5. 9. KUBÁNSKÝ VEČER

Přijďte první zářijovou sobotu posedět na terasu a ochutnat víc jak 10 druhů dobrého rumu.Milovníci cigars a doutníků si můžou v klidu kubánských rytmů vychutnat “ dlouhéj kouř“.
Hrát bude Dj Srp.

Kuba

28. 8. HAVAJSKÝ VEČER

Prázdniny končí, ale Havaj ještě stihnete! Na terase Vás čeká stylový havajský večer plný exotických koktejlů a dobrého jídla. Za mix pultem DJ Chmiel.

Havaj monitor havana II.

17.08.

22. 8. Dj CHMIEL, SAXOFÓN a VOKALISTKA

Sobotní večer vám zpetříme vystoupením saxofonisty Pavla a vokalistky Michael.Již poněkolikáté nás naštíví Dj Chmiel, ale tentokrát ve společném projektu se zpěvačkou Michael Pražákovou a saxofonistou Pavlem Prokopem exkluzivně jen v Carbonu! K tomu posezení na terase, nažhavený gril a pohoda.Těšíme se na Vás!

05.08.

LIVE Djs´

Každý pátek a sobotu za dobrého počasí, hrají od 17-ti hodin na terase live Djs´.Střídají se:  Dj SRP, Dj Chmiel, Dj Mikkallo.

rezervace na: 558 431 017

 

27.07.

31.7. KOŠT MORAVSKÝCH VÍN

V pátek Vás zveme na Košt Moravských vín a degustaci sýrů. K poslechu bude hrát cimbálovka Pramínky.  Prezentace vinařství HORÁK (Vrbice u Brna) a vinařství ŠTĚPÁNEK (Mutěnice). Degustace sýrů bude pod vedením Boutique Gurmán.

Řízená degustace stojí 250 Kč

Košt vín

 

GalerieWi-Fi